هوشمندی کسب و کار IB |
برای بسیاری از سازمانها و شرکت ها ، هنوز ارزش واقعی اطلاعات شناخته نشده است. بیشتر این سازمانها درگیر تولید و مدیریت دادهها هستند تا اطلاعات، حال آنکه سیستمی که اطلاعات تولید میکند بسیار با ارزشتر سیستمی است که داده تولید می کند. آیا نباید بعد از توسعه اولیه سیستم های عملیاتی (تولید داده)به سراغ سیستم های تولید اطلاعات و در نهایت دانش برویم . دانشی که سازمان را در رهبری و پیشرو بودن شاخص میکند.
امروزه برای سیستم اطلاعاتی هزینه های زیادی میشود ولی هنر شرکت پایانه های داده ای نوین ایجاد هم راستایی ما بین استراتژیهای سیستمهای اطلاعاتی و سیاست های سازمان میباشد که همان ارتقای اثربخشی، کارایی و در پی آن سودآوری بیشتر میباشد.
شرکت پایانه های داده ای نوین با تجربه بالای خود در صنعت سیستم های اطلاعاتی ایران دریافته است که
از جمله ضعف هایی میباشند که با بکارگیری سیستم های هوشمند کسب و کار (BI) تا حدودی چشمگیری قابل پوشش است. تعریف هوشمندی کسب و کار Business Intelligence به یک سری از مفاهیم، روشها ، عملیاتها و سیستم ها گفته میشود که دادهها را از منابع مختلف جمع آوری نموده، یکپارچه سازی می نماید ، سپس داده ها تحلیل و منظم شده را به ذی نفعان و کاربران ارائه میگردند تا برای تصمیم گیری و تصمیم سازی در لایه های مدیریت و استراتژی استفاده گردد.
از دیدگاه علمی سازمانها برای پیاده سازی هوشمندی کسب وکار (BI) نیاز به پیش نیازهایی دارند که بدون این پیش نیاز ها ، سرمایه گذاری در BI بازدهی برای آنها نخواهد داشت. مهمترین پیش نیاز ها به زبان ساده بصورت زیر است :
داشبورد اطلاعات وقتی قابل فهم ترند که به شکل قابل فهم تری بیان شوند. مثلا یک نقشه رنگی اطلاعاتی را در کمترین زمان یک مدیر می فهماند که برای فهماندن آن باید زمان زیادی را صرف توضیح یک نمودار و یا یک جدول برای وی کرد.
داشبورد شامل 2 مفهوم اصلی است :
رضایت مشتریان تعهد ماست، شرکت پایانه های داده ای نوین پیشرو بودن مشتریان خود را در عرصه کسب و کار، موفقیت خود میداند و تمام تلاش را میکند تا با فراهم آوردن سیستم های هوشمند تجاری آنها را در این هدف یاری رساند. در این راستا نه تنها با ارایه خدمات پس فروش با کیفیت، بلکه مشتریان خود را از تحولات BI که آنها در کسب سود بیشتر یاری میرساند آگاه میسازد.
پروژه های هوشمندی کسب و کار هیچگاه متوقف نمی شوند .
راه حل فنی ما با توجه به بزرگی مشتری و نوع نیازهای او متفاوت است ، ولی شکل کلی راه حل بصورت زیر خواهد بود :
ما در راه حل خود با توجه به ملاحظات مشتری ، توانایی استفاده از تکنولوژی های مختلفی را داریم،
قدم های اجرایی پروژه لزوما بصورت پی در پی اجرا نمی شوند ، مثلا قدم چهارم (ارائه اطلاعات) می تواند پس از قدم دوم آغاز شود. لذا زمان اجرایی پروژه به حداقل خواهد رسید.
در مراحل اجرا بخاطر داشته باشید که :
|